April 16, 2024

2 dozen Tenuate zonder recept, Prijs: vanaf € 130,00 Met Crypto

Koop originele tenuate zonder recept Prijs: vanaf € 130,00

Koop Tenuate zonder recept, Prijs: vanaf € 130,00

Het geneesmiddel Tenuate 75mg is ook bekend als Tenuate Retard. Het behoort tot de groep van de eetlustremmers. Het geneesmiddel bevat de werkzame stof diethylpropion. Het helpt mensen om zich minder hongerig te voelen. Het product kan online worden besteld in een van de apotheken.

Tenuate Retard Dospan 75 mg

Het is mogelijk om Tenuate Retard Amazon zonder recept te bestellen in de VS. Tenuate kopen zonder recept is wettelijk mogelijk in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk door het maken van een online recept via telediagnose. De wettelijke basis is de Europese verordening inzake patiëntenmobiliteit.

Hiervoor moet een online vragenlijst worden ingevuld, waarna de Tenuate door de postorderapotheek rechtstreeks naar de klant wordt gestuurd.

U kunt via deze apotheek bestellen: TENUATE RETARD KOPEN

Werking van Tenuate

Zoals gezegd bevat het middel de werkzame stof amfepramon, bekend als een eetlustremmer. Het wordt gebruikt voor de behandeling van patiënten met overgewicht of een BMI van 30 of meer. Het wordt echter alleen gebruikt als eerdere maatregelen, zoals lichaamsbeweging en dieet en sport, niet hebben gewerkt. Het effect van Tenuate wordt beschouwd als relatief kortdurend.
In het algemeen is nog niet bewezen dat de werkzame stof ook op langere termijn ziekten kan voorkomen. Niettemin werkt het gedurende een korte periode tegen hunkering. De patiënten eten minder en kunnen zich niet meer overeten.

Toepassingsgebied en dosering

Als niets anders wordt voorgeschreven, kunnen volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar het medicijn gebruiken. Het kan het beste ‘s morgens, een uur voor het ontbijt, in de vorm van een tablet en voldoende water worden ingenomen. De werkzame stof mag ‘s avonds niet worden ingenomen, omdat het nervositeit en slapeloosheid kan veroorzaken. Mensen met overgewicht mogen dit middel alleen onder toezicht van een arts innemen. Andere groepen worden niet beïnvloed.

De duur van de behandeling zelf kan enkele weken bedragen. Dit hangt af van de resultaten die de betrokkene behaalt. Indien gedurende deze periode geen resultaten worden waargenomen, kan de dosis worden verhoogd of kan na overleg met de arts aanvullende medicatie worden gebruikt. In geen geval mag het preparaat langer dan drie maanden worden gebruikt.

Wie mag deze medicatie niet innemen?

Tenuate Retard wordt meestal voorgeschreven door de arts en wordt alleen gebruikt voor mensen met overgewicht. Het werkt als een eetlustremmer en vermindert de voedselinname. Mensen die allergisch zijn voor zink of die de werkzame stof niet kunnen verdragen, mogen deze medicatie niet innemen. Uiterste voorzichtigheid is geboden bij stoornissen in de bloedsomloop. Aangezien het middel in de bloedsomloop van de persoon terechtkomt, mag het alleen op advies van een arts worden ingenomen.